تحولات منطقه

مدیرکل توسعه سرمایه انسانی و تشکیلات سازمان بهزیستی کشور از صدور مجوز جذب ۶۶۱ نیروی پیمانی از طریق چهاردهمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاه‌های اجرایی خبر داد و اعلام کرد دومین آزمون استخدامی ویژه افراد دارای معلولیت نیز تابستان امسال برگزار خواهد شد.

مجوز استخدام ۶۶۱ نیروی پیمانی در سازمان بهزیستی صادر شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سازمان بهزیستی کشور با دریافت مجوز جذب ۶۶۱ نیروی پیمانی، گام تازه‌ای در مسیر تقویت منابع انسانی و ارتقای خدمات تخصصی خود برداشت. این نیروها از طریق چهاردهمین آزمون استخدامی مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی جذب خواهند شد.

علی افشاری، مدیرکل توسعه سرمایه انسانی و تشکیلات سازمان بهزیستی کشور، با اعلام این خبر گفت: مجوز استخدام ۶۶۱ نفر از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور صادر شده و فرآیند جذب این نیروها از طریق آزمون فراگیر دستگاه‌های اجرایی انجام خواهد شد.

وی افزود: این سهمیه استخدامی شامل تمامی داوطلبان در بخش‌های سهمیه آزاد، ایثارگران و افراد دارای معلولیت است و فرصت مناسبی برای تأمین بخشی از نیازهای نیروی انسانی سازمان بهزیستی به شمار می‌رود.

افشاری همچنین به آخرین وضعیت برگزاری دومین آزمون استخدامی ویژه افراد دارای معلولیت اشاره کرد و گفت: در این زمینه جلسات متعددی با وزارت آموزش و پرورش برگزار شده و مقرر شده است امکان جذب افراد دارای معلولیت در مشاغل آموزشی و معلمی نیز فراهم شود.

به گفته وی، اقدامات اجرایی این طرح در حال انجام است و پیش‌بینی می‌شود دومین آزمون استخدامی ویژه افراد دارای معلولیت در تابستان سال جاری برگزار شود.

مدیرکل توسعه سرمایه انسانی و تشکیلات سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، در این آزمون سه هزار و ۲۶۵ نفر از افراد دارای معلولیت در دستگاه‌های مختلف اجرایی کشور جذب و استخدام خواهند شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha